Egerszalók

Tematikus szálláshely

Árkalkuláció & foglalás

BOR, PIHENÉS, EGERSZALÓK

Tematikus egerszalóki szálláshely, páratlan kikapcsolódás

Árkalkuláció & foglalás

Beltéri játszóház

Önfeledt játék kicsiknek és nagyobbaknak

Árkalkuláció & foglalás

Kontinentális reggeli

Hogy igazán jól induljon a reggel

Árkalkuláció & foglalás

Egerszalók legújabb tematikus szálláshelye a villa cuvée

Hogy miért Villa Cuvée?
Szálláshelyünk a több mint 1 000 éves múltra visszatekintő, történelmi egri borvidéken található. Ennek a borvidéknek a zászlóshajói a cuvée borok, mint a bikavér vagy a 2010-ben először készített, de azóta egyre nagyobb népszerűségnek örvendő fehér cuvée, az Egri Csillag. Bor tematikára épülő szálláshelyünk ebben a páratlan, gyógyvizekben és finom borokban gazdag miliőben várja Vendégeit 2019. januárjától. 

 

A Villa épületei 21 GYÖNYÖRŰEN BERENDEZETT SZOBA 4 ÉPÜLETBEN

Szálláshelyünk 21 db gyönyörűen berendezett szobájában élmény a pihenés, hiszen az otthonos melegséget árasztó, bor tematikus enteriőr mellett valamennyi rendelkezik terasszal vagy erkéllyel is. Családi szobáinkban akár 4 fő felnőtt is kényelmesen elfér. Az egerszalóki szálláshelyek sorában így különleges színfoltot képvisel a Villa Cuvée.

Villa Cuvée Egerszalók - beltéri játszóház

1. Épület

Szálláshelyünk 1. épületében 2 légteres, külön nappali és hálószoba résszel rendelkező családi szobák várják a kisebb-nagyobb gyerekekkel érkező Vendégeinket. Itt található beltéri játszóházunk és 8 személyes finn szaunánk is.

Villa Cuvée - egerszalóki tematikus szálláshely

2. Épület

Itt található a Recepció, ahol Vendégeink átvehetik kulcskártyájukat, illetve az előtte kialakított kis “társalgó” részben leülhetnek egy pohár italra is. Az épületben vörösbor színvilágú két- és háromágyas szobákban pihenhetnek az itt megszállók.

Villa Cuvée – bor tematikájú egerszalóki szálláshely

3. Épület

Ebben az épületben a napsütötte fehér szőlő és a zamatos fehérbor ihlette két- és háromágyas szobákban hajthatják álomra fejüket Vendégeink.

Egerszalóki rendezvényhelyszín – Villa Cuvée

4. Épület

Itt található klimatizált, kisebb méretű tréningek, megbeszélések vagy csapatépítők megtartására alkalmas rendezvénytermünk. Az épület mögött egy kis játszóvár várja a gyerekeket.

Ezért szeretnek vendégeink

“Szuper hely!!!! Elégedettek voltunk!”

2020. August 22.

“Mindennel elégedettek voltunk, nagyon jól éreztük magunkat. A gyerekek nagyon élvezték a játszóházat is. ”

2021. August 07.

“Csak ajánlani tudom ! ”

2020. August 28.

“Fantasztikus igényesség és dizájn ihlette. Csodás, kedves személyzet és a reggeli kifogástalan. Minden szempontból tökéletes. Köszönjük, hogy csodás 4 napot tölthettünk el.”

2021. September 04.

“Külön szeretném kiemelni a recepciós hölgy bájos és udvarias kedvességét! Gratulálok a csapatuknak! ”

2020. July 21.

“Kedves udvarias személyzet, tiszta modern szoba, megfelelő reggeli. Csendes nyugodt környék. Nagyon elégedettek voltunk! Köszönjük!”

2021. July 24.

“Véleményem szerint a Villa Cuvée egy nagyszerű szálláshely :)
Minden úgy tökéletes, ahogy van! :) ”

2021. August 16.

“Mindennel meg voltunk elégedve, egy dolgot jeleztünk a recepción ami nem megfelelően működött az pedig a hűtő a szobában. Ezen kívül semmi problémánk nem volt, reméljük hogy megtartják ezt a színvonalat a továbbiakban is, mert nagyon szeretnénk még visszajönni a gyerekekkel. ”

2020. September 29.

“Igényes villák, gyönyörű környezetben. A személyzet udvarias és segítőkész, a reggeli - ahhoz képest, hogy ,kontinentális'-ként írja a szálláshely- bőséges és változatos.
Minket két gyermekkel egy emeleti lakosztályban helyeztek el, mely igen tágas és profin felszerelt. Külön tetszett a játszóház, mely igazából bármikor használható anélkül, hogy másokat zavarna valaki, mivel a családi épület földszintjén nincs lakótér. A gyep ,majd megszólal', a medence vize kristálytiszta.
Kezüket-lábukat eldobják a vendégért: pl. addig kutakodtak, amíg találtak nekem szerszámokat egy kis autójavításhoz, ugyanis előző nap egy padka megütötte a vonóhorog felfüggesztését és elhajlott. Ha nem kaptam volna egy kalapácsot és egy villáskulcsot, kerékpárszállító és kerékpárok nélkül kellett volna hazatérnünk. Ezt külön köszönöm!
A környék nyugodt és csendes, viszont változatos, több irányba van kiépített kerékpárút (pl. Egerbe végig), számtalan túralehetőség és fürdő, strand.
Aki egy kicsit bújócskázni szeretne a világgal, zajjal és a mindennapi gondjaival, az itt jól elbújhat.
Egy szóval: visszatérünk”

2021. August 17.

“Biztosan visszamegyünk.”

2020. July 28.

Szobafoglalás
99%
Recepció
100%
Szoba felszereltsége
99%
Kiszolgálás
100%
Étel választék
95%

Képgalériánkból válogatva