Villa CuvéeBor, Pihenés, Egerszalók

Mind az egerszalóki Villa Cuvée épületeinek külső megjelenésében, mind pedig a belső terek hangulatának kialakításakor a borvidék, a borászkodás és a pincészetek stílusjegyeit tartottuk szem előtt. Ezzel egyedülállónak számít az egerszalóki szálláshelyek sorában. Arra törekedtünk, hogy az épületek külsejükben se legyenek táj idegenek és belépve is visszaadjuk a régi borospincék hangulatát. Ez jelenik meg a szobákba kiválasztott padlószőnyegek mintázatában, amely a borospincék talajára, padozatára hasonlít, illetve a falakon lévő kőburkolatokban is.

A fehér és vörös cuvée borok színvilága adja az egyes szobák meleg, otthonos hangulatát. A szobák és folyosók falain elhelyezett nagyméretű fotónyomatokkal pedig még közelebb szeretnénk hozni Vendégeinket pihenésük alatt a környék szőlő dűlőihez és a jófajta borokhoz, hogy kedvük támadjon a pincelátogatásra és a kóstolásra.

És ha már kóstolás és kiváló minőségű, szép borok: a Villa Cuvée mindössze 500 méterre található nemcsak a régió, hanem az ország egyik legjobb borászatától a St.Andrea Szőlőbirtok és Pincészettől.

A 4 épületből álló Villa Cuvée 21 db gyönyörűen berendezett szobájában élmény a pihenés, hiszen valamennyi rendelkezik terasszal vagy erkéllyel is. Családi szobáinkban akár 4 fő felnőtt is kényelmesen elfér, s a gyerekkel érkezőkre is gondoltunk: 57 m2-es beltéri játszóházunk kiapadhatatlan forrása a mókának és kalandnak rossz időben is. Emellett egy kis kültéri játszóvár is várja az örökmozgó, fáradhatatlan apróságokat. Ennek köszönhetően igazi gyerekbarát szálláshelynek számítunk.

A Villa Cuvée értékesítését a hajdúszoboszlói Hotel Délibáb**** központi értékesítési csapata végzi, ahol Kollégáink a már megszokott kedvességgel és segítőkészséggel várják megkereséseiket.


További egységeink:

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Képgalériánkból válogatva