Vendégértékelések Ezért szeretnek vendégeink

Ezért szeretnek vendégeink

“Csodálatos hely, kulturált, ízlésesen berendezett és nagyon tiszta. Már voltam tavaly is és biztos, hogy még visszatérek. Köszönöm! Júniusban máshol voltam pihenni, de én többet sehol máshol nem keresek szálláshelyet.”

2021. July 16.

“Köszönjük a vendéglátást, jól éreztük magunkat. A képek alapján várt minőséget kaptuk, tisztaságot és rendet, segítőkész kiszolgálást. Az ételek is megfeleltek az elvárásainknak, szívesen kóstoltunk volna helyi, környékbeli termékeket nem csak a borkínálatban, de az étkezőasztalnál is.

2020. August 19.

“Nagyon elégedettek voltunk. Kedves dolgozók, segítőkészek. Zavartalan pihenés. Felszereltsége nagyon esztetikus es modern. Kisgyerekes családoknak is tökéletes.”

2020. July 21.

“Egyszerűen tökéletes!! Biztos,hogy visszatérő vendégek leszünk!”

2020. August 24.

“Mindennel meg voltunk elégedve, egy dolgot jeleztünk a recepción ami nem megfelelően működött az pedig a hűtő a szobában. Ezen kívül semmi problémánk nem volt, reméljük hogy megtartják ezt a színvonalat a továbbiakban is, mert nagyon szeretnénk még visszajönni a gyerekekkel. ”

2020. September 29.

“Nagyon jól éreztük magunkat,minden tökéletes volt .Csak ajánlani tudom másoknak is.”

2020. August 23.

“Nagyon színvonalas szállás!”

2020. August 03.

“Gyönyörű, tiszta szobák, igényes kialakítás, kedves és segítőkész személyzet, a reggeli nagyon finom, illetve minőségi volt minden nap.”

2020. August 24.

“Köszönünk mindent, nem elösszőr voltunk, de nem is utoljára!”

2020. September 13.

“Minden várakozást felülmúló, fantasztikus szálláshely. Ragyogó tiszta, modern, hangulatos. Kényelmes ágyak, szép ágyneművel. Kedves személyzet, nagyon finom reggeli. Bármikor szívesen vissza jönnék, igazán kellemes hétvégét tölthettünk itt el, köszönjük szépen!”

2021. July 06.

Szobafoglalás
100%
Recepció
100%
Szoba felszereltsége
99%
Kiszolgálás
100%
Étel választék
95%
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Képgalériánkból válogatva