Vendégértékelések Ezért szeretnek vendégeink

Ezért szeretnek vendégeink

“Nagyon jól éreztük magunkat! Köszönünk mindent: a finom friss reggeliket, a gyönyörű rendezett szobát, az igényes és ingyenes szauna - és játszószoba használatot, a kedves, segítőkész és mosolygós személyzetet!!! ”

2020. August 17.

“Teljes mértékben elégedettek voltunk a szállással, a szoba kényelmével, a tisztasággal, az ellátással. A dolgozók nagyon kedvesek, segítőkészek. Nyugodt körülmények között tudtunk pihenni pár napot. Szívből tudom ajánlani másoknak is.”

2020. August 16.

“Nagyon jól éreztük magunkat, csak a félpanzió és a wellness részleg jó lett volna!☺️☺️De bárkinek merem ajánlani és vissza fogunk térni!”

2020. July 29.

“Nagyon elégedettek voltunk. Kedves dolgozók, segítőkészek. Zavartalan pihenés. Felszereltsége nagyon esztetikus es modern. Kisgyerekes családoknak is tökéletes.”

2020. July 21.

“Köszönünk mindent, nem elösszőr voltunk, de nem is utoljára!”

2020. September 13.

“Egyszerűen tökéletes!! Biztos,hogy visszatérő vendégek leszünk!”

2020. August 24.

“Csendes környezetben, szép szállás. Tisztaság, finom reggeli hatalmas választékban. A gyerekek élvezték a játszóházat. Udvarias, figyelmes, kedves mosolygós személyzet, mikor babakocsival voltunk még az ajtót is kinyitották nekünk a recepción és az étteremben is. Ajánlom mindenkinek!”

2020. October 27.

“Nagyon jól éreztük magunkat,minden tökéletes volt .Csak ajánlani tudom másoknak is.”

2020. August 23.

“Nagyon szuper hétvégét töltöttünk el önöknél , gyönyörű tiszta modern szobák ,finom reggeli kedves személyzet .Külön megjegyezném szuper ötlet hogy a családi részben mindkét szobában tv van a fiaim nagyon örültek neki mikor a játszóház után kicsit pihenhettek a kedvenc mesefilmet nézve”

2020. October 21.

“Minden nagyon jó volt,a szállás,a személyzet figyelmessége,a reggeli.Szeretnénk még visszatérni”

2020. August 11.

Szobafoglalás
99%
Recepció
100%
Szoba felszereltsége
99%
Kiszolgálás
99%
Étel választék
95%
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Képgalériánkból válogatva