Vendégértékelések Ezért szeretnek vendégeink

Ezért szeretnek vendégeink

“Teljesen elégedettek voltunk a szállással. Szép, rendezett környezetben helyezkedik el, a szoba tiszta és tágas. Az ágy nagyon kényelmes. A reggeli finom, friss és bőséges volt.A személyzet nagyon kedves és segítőkész. Ha lehetőségünk lesz, biztosan visszatérünk még.”

2023. szeptember 25.

“Kellemesen telt a pihenésünk, mindennel meg voltunk elégedve. Szuper hely!”

2023. augusztus 23.

“Első igazi nyaralásunk volt a gyerekekkel (5,3,0 évesek). Nagyon jól éreztük magunkat, a gyerekek nem tudtak betelni a medencével és a játszóházzal. Minden rendben volt, a személyzet kedves, közvetlen és segítőkész, a szoba szuper, a környezet tiszta, a reggeli bőséges és finom, a környék csodás.Számunkra tökéletes volt, biztosan visszatérünk még.”

2023. augusztus 23.

“Két felnőtt és egy 4 éves gyerekkel voltunk. A hely nagyon igényes és szép! Medence kiváló volt a játszóház is! Mindenki nagyon kedves volt velünk! A szoba gyönyörű! A Reggeli pazar! Mindenki talált magának valót! Csak ajánlani tudom! Bármikor visszatérnénk ide. ”

2023. augusztus 19.

“Nagyon meg voltunk elégedve mindennel. Külön kiemelve a személyzet segítőkészségét (bár adódott egy-két kisebb probléma, bőven kompenzált érte az, ahogyan megoldották), illetve a bőséges reggelit (ahol a személyzet szintén gondoskodott arról, hogy mindig legyen valami érdekesség). Máskor is tervezünk jönni!”

2023. augusztus 07.

“Minden szuper volt, szép és tiszta szoba, kedves személyzet. Visszatérünk még!”

2023. augusztus 04.

“Harmadik alkalommal tértünk vissza erre a szálláshelyre.Mindig nagyon kedves és segítőkész a személyzet. Nagyon gyerekbarát szállás, csak ajánlani tudom.”

2023. július 23.

“Szó nélkül ajánlom bárkinek! 5* minden téren.Biztosan vissza fogunk menni máskor is. Nagyon jól éreztük magunkat! Köszönjük a kedvességet, a gyors intézkedést, a tisztaságot, a finom reggeliket! A számtalan lehetőséget, amit nyújtanak a tökéletes pihenéshez!”

2023. július 20.

“Mindennel meg voltunk elégedve, biztosan vissza jövünk még!”

2023. július 07.

“Kisgyerekkel érkezőknek is ajánlom! Nagyon gyerekbarát hely. 4 éves lányunk imádta. Minden ott dolgozó, akivel találkoztunk figyelmes és nagyon kedves volt.”

2023. július 04.

Szobafoglalás
99%
Recepció
99%
Szoba felszereltsége
98%
Kiszolgálás
99%
Étel választék
97%
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Képgalériánkból válogatva