Vendégértékelések Ezért szeretnek vendégeink

Ezért szeretnek vendégeink

“Imádjuk...fantasztikus környezet,gyönyörű,idilli szobák,aranyos személyzet... Gyerekek számára hatalmas játszószoba! :) Sajnáljuk,hogy még nem lehetett használni a medencét...”

2022. May 17.

“A hely nagyon kellemes, a személyzet kedves és udvarias. Csak jókat tudok mondani az ottlétünkről. Olyan jól éreztük magunkat, hogy a jövő héten ismét egy hetet töltünk el itt :)”

2022. August 09.

“Minden tökéletes volt”

2022. February 23.

“Nagyon jó fekvés; könnyű megközelíthetőség; kedves, segítőkész személyzet; finom reggeli; tiszta és igényesen kialakított családi szobák, nagy terasszal; tökéletesen felszerelt játszóház; kristálytiszta vízű, fűtött és fedett medence; elegendő parkolóhely zárt helyen; sporterszköz kölcsönzési lehetőség elérhető áron. Egy szóval: tökéletes!”

2022. July 18.

“Másodszor voltunk a szállodában és most is nagyon elégedettek voltunk. Biztos, hogy megyünk még Önökhöz a jövőben. Külön kiemelném az úszómester (Péter) és az egyik dolgozó (a reggeliről szemüveges, szőke hölgy) segítségét. A kisfiamat baleset érte a medence mellett és nagyon kedvesek és segítőkészek voltak vele / velünk. Még egyszer köszönjük!”

2022. August 15.

“Csupa max. pont, szívesen ajánlom másoknak és hamarosan visszatértünk! Koszönjük!”

2022. June 14.

“A várakozást is felül múlta szállás. A szoba szebb, mint a képeken makulátlanul tiszta. Minden kívánságunkat azonnal teljesítették. A személyzetnek, ha lehetne 6 pontot is adnék, mert kedvesek, segítőkészek, barátságosak. Minden reggel már azonnal hozták a segítségünkre az etetőszéket, mivel 2 kicsi gyerekkel és egy nagyobbal voltunk. Az ételek nagyon finomak voltak, minden nap a gyerekek is megtalálták a fogukra valót. A játszóház és a medence is egy csoda a gyerekeknek. 2 napot is hosszabbítottunk, de még most is szívünk szerint ott lennénk. Köszönjük szépen még minden bizonnyal visszatérünk.”

2022. August 13.

“Nagyon kedves személyzet, kényelmes szobák, nyugodt környezet.”

2022. April 28.

“Igényes szálláshely.Négy csillagos szállodákkal vetekszik a szoba és a kiszolgálás.Nagyon finom volt a reggeli.Szauna is pazar volt.A recepciós és a reggeliztető hölgyek mind nagyon kedvesek voltak.Már tervezzük,hogy barátokkal visszatérünk.Mindennel maximálisan elégedettek voltunk.5 csillag mindenre.”

2022. March 01.

“Tágas, igényesen berendezett tiszta szobák, kedves, segítőkész személyzet, finom reggeli.”

2022. March 17.

Szobafoglalás
99%
Recepció
99%
Szoba felszereltsége
99%
Kiszolgálás
100%
Étel választék
96%
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Képgalériánkból válogatva