Vendégértékelések Ezért szeretnek vendégeink

Ezért szeretnek vendégeink

“Nagyon tiszta, ízléses, családias jellegű hely. Kedves, udvarias kiszolgálás, ár/érték arányban rendkívül jó. Sok helyen szálltam már meg Egerben és környékén, notórikus kipróbáló vagyok. Ez a hely benne van a top 5- ben, ide még biztosan többször is vissza jövök!”

2024. április 03.

“Kényelmes szobák, szép környezet, barátságos segítőkész személyzet, kifogástalan vendéglátás. Jövőre újra jövünk.”

2024. április 03.

“Visszajáró vendégek vagyunk és leszünk...:-) Kényelmes, modern, minden igényt kielégítő a szállás, a reggeli nagyon finom és széles választékú, a személyzet kedves, segítőkész. Összességében nagyon elégedettek vagyunk, ezért is esik minden alkalommal Önökre a választásunk. Barátoknak is ajánlottuk már Önöket, akik szintén remekül érezték magukat....:-)”

2024. április 03.

“Nagyon jól éreztünk magunkat.Az egyik legjobb szállas:) Nagyon tiszta, szép és tágas szobát kaptuk. Reggeli bőséges volt.Személyzet nagyon kedves. Csak ajánlani tudom! Még visszajövünk:)”

2023. november 14.

“Nagyon meg vagyok elégedve a vendéglátással. Kedves figyelmes kiszolgálás. Segítő készséges hozzáállás mindenhez. Csendes környezet. Kényelmes bútorok. Tiszta szobák. Csak jót tudok írni. Jövőre is tervezzük a foglalást.”

2023. november 05.

“Már évek óta csak ide járunk, mert nagyon megszerettük ezt a helyet. Kedves személyzet, rugalmas ügyintézés, rendkívül tiszta, minden igényt kielégítő modern környezet, nagyon finom, bőséges reggeli. Mindenkinek jó szívvel ajánlom! :-)”

2023. november 01.

“Legkedvesebb kiszolgálás”

2023. október 03.

“Várakozáson felüli volt a szállás, a kiszolgálás, az ellátás. Nagyon jól éreztük magunkat! Köszönjük Villa Cuvée! Biztosan visszatérünk!”

2023. szeptember 26.

“Teljesen elégedettek voltunk a szállással. Szép, rendezett környezetben helyezkedik el, a szoba tiszta és tágas. Az ágy nagyon kényelmes. A reggeli finom, friss és bőséges volt.A személyzet nagyon kedves és segítőkész. Ha lehetőségünk lesz, biztosan visszatérünk még.”

2023. szeptember 25.

“Kellemesen telt a pihenésünk, mindennel meg voltunk elégedve. Szuper hely!”

2023. augusztus 23.

Szobafoglalás
100%
Recepció
99%
Szoba felszereltsége
98%
Kiszolgálás
99%
Étel választék
97%
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Képgalériánkból válogatva